TAGRENOVERING OG LÆGNING AF NYT TAG

Drømmer du om at få et nyt flot tag på dit hus? Måske taget er gammelt og slidt og trænger til at blive skiftet ud, eller måske du bare gerne vil give huset et nyt udseende? Uanset årsagen så står vi klar til at hjælpe dig videre med udskiftningen af dit tag.

Hos Tømrer JM Entreprise finder du et fleksibelt og moderne tømrerfirma på Lolland, der kan varetage alt fra en mindre tagrenovering til større tagprojekter. Vi løser blandt andet opgaver for kunder i Maribo, Sakskøbing og flere andre steder på Lolland. Vi er din garanti for et professionelt resultat, hvor der aldrig gås på kompromis med kvalitet og service.

TAGARBEJDE I FORSKELLIGE MATERIALER OG PRISKLASSER

Hos os lægger vi tag i enhver prisklasse og til ganske konkurrencedygtige priser, så uanset budget kan du regne med, at vi kan hjælpe dig med dit tagarbejde.

Inden taget lægges, kommer vi ud og tager et møde med dig, så vi kan snakke om, hvilke tanker du har gjort dig. Du skal leve med dit tag i mange år fremover, så det er alfa omega, at vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning.

Vi kan blandt andet tilbyde at lægge nyt tag i:

  • Tegl
  • Fibercement
  • Ståltag
  • Tagpap

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Skal du have lagt et nyt tag på din bolig, beregner vi gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra størrelsen på dit tag, hvilken type tagmateriale du vælger, og om der er andet, vi skal tage højde for i forhold til prisen.

EFFEKTIV TAGRENOVERING

Står du med et behov for en tagrenovering her og nu?

Hos JM Entreprise rykker vi hurtigt og effektivt ud og hjælper dig med din tagskade. Uanset omfanget står vi klar til at yde en professionel tagreparation, der giver dit tag nyt liv.

Vi kan blandt andet lægge nye tagplader eller tagsten på udsatte steder, ligesom vi også kan hjælpe med selve tagkonstruktionen – herunder hanebånd og spær.

Vi giver dig gerne et godt tilbud med en billig pris på renovering af tag, hvis du kontakter os allerede i dag.


42 45 74 02 eller Info@entreprise-jm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse:
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo


Tlf: 42 45 74 02

Email: info@entreprise-jm.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt