UDSKIFTNING AF VINDUER: FÅ MONTERET NYE VINDUER I DIN BOLIG

​Er du på udkig efter nye vinduer til et enkelt eller flere rum? Eller synes du, at huset trænger til en generel opdatering? Hos tømrefirmaJM Entreprise kan vi både hjælpe dig i forhold til levering af dine nye vinduer efter mål, ligesom vi kan stå for alt i forbindelse med din udskiftning af vinduer. Vi er beliggende på Lolland, og vi hjælper private kunder i Maribo, Sakskøbing og omegn.Vælger du os som leverandør af dine nye vinduer, kan du være sikker på en professionel service, hvor alle aftaler og tidsfrister overholdes til punkt og prikke.

HVILKE NYE VINDUER DRØMMER DU OM?

Går du med tanken om at udskifte dine vinduer, er der meget at tage stilling til. For hvilket materiale skal de nye vinduer være i, hvilken stil skal de have, og skal de have en bestemt farve?

Måske du allerede kender svarene, men hvis ikke, så står vi altid klar til at give dig gode råd og vejledning til, hvad der vil passe til huset samt give mening rent sikkerheds- og varmemæssigt.

Vi kommer derfor gerne ud og beser dit hus og danner os et overblik over projektet, så du kan være sikker på at træffe det rette valg og få et godt og uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.

HVILKE VINDUER KAN VI MONTERE?

Vi kan blandt andet tilbyde montering af smukke, klassiske trævinduer eller moderne og vedligeholdelsesfrie vinduer, der er fremstillet i enten aluminium eller træ.

Derudover kan du frit vælge imellem et stort udvalg af forskellige typer – lige fra den helt klassiske kvadratiske rude til småsprossede vinduer og det klassiske dannebrogsvindue.

Mulighederne er mange, og vi tør godt sige, det kun er fantasien, der sætter grænser.

SKAB LYS & LIV MED DEN RETTE LØSNING

Ønsker du ikke blot en udskiftning af vinduer, men også en ny placering af dem, så kan vi sagtens hjælpe dig med den rette vejledning. Med en velovervejet placering af dine nye vinduer kan du give din bolig helt nyt liv – ude såvel som inde.

Vi kommer gerne med forslag til placering i forhold til sol, skygge og udsyn.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Om vi skal indkøbe vinduerne for dig
  • Om vinduerne skal have en ny placering i huset.

SKAL VI SKIFTE DINE VINDUER?

Lyder det til, at vi hos JM Entreprise kan hjælpe dig i mål med din opgave? Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af vinduer? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og ikke mindst hjælpe dig med dine nye vinduer.

Få et godt tilbud Ring til os

Adresse:
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo


Tlf: 42 45 74 02

Email: info@entreprise-jm.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt