UDLEJNING AF VÆRKTØJ TIL PRIVATE OG ERHVERV

Skal du have foretaget en håndværksmæssig opgave i dit hjem eller i din virksomhed, og kunne du tænke dig at gøre arbejdet selv, men mangler du det helt rigtige værktøj til at udføre opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos tømrer JM Entreprise tilbyder vi udlejning af værktøj til både private og erhverv i Sakskøbing, Maribo og andre steder på Lolland.

VI HAR DET RETTE VÆRKTØJ TIL DIN OPGAVE

Vi har alt det nødvendige værktøj, som du vil skulle bruge til en tømrerrelateret opgave. Det kan for eksempel være til opgaver såsom:

  • Husbyggeri
  • Tagarbejde
  • Opsætning og montering af køkken
  • Etablering af legepladser
  • Isoleringsarbejde
  • Gipsarbejde
  • Plankeborde, hylder og lignende.

LEJ VÆRKTØJET GENNEM OS OG SPAR PENGE

Der kan være mange fordele ved at leje det værktøj, som du står og skal bruge til dit projekt gennem os. Når du vælger at leje værktøjet gennem vores virksomhed, så slipper du for selv at skulle ud at investere i værktøjet, og ofte er der tale om værktøj, som man kun skal bruge én gang. Det kan derfor hurtigt blive dyrt, hvis du skal ud at købe alt det værktøj, som du skal bruge til et projekt derhjemme, og i stedet for kan du således spare penge ved at leje det gennem os.

Vi viser dig selvfølgelig gerne, hvordan du skal håndtere værktøjet, hvis du ikke har erfaring med det selv, og skulle det efterfølgende vise sig, at din opgave er for stor en mundfuld til dig, så kan vi også hjælpe dig med at udføre arbejdet, hvis det bliver nødvendigt.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES UDLEJNING AF VÆRKTØJ

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udlejning af værktøj eller udlejning af materialer? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udlejer både værktøj og materialer til dig, uanset om det er til et privat eller erhvervsmæssigt formål.


42 45 74 02 eller Info@entreprise-jm.dk

Adresse:
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo


Tlf: 42 45 74 02

Email: info@entreprise-jm.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt